Rondleidingen

Er worden door het Vughts Museum twee verschillende rondleidingen verzorgd:

  1. Een rondleiding door het Vughts Museum over de geschiedenis van Vught, Helvoirt en Cromvoirt (ca. vijf kwartier, 5-8 personen).
  2. Een rondleiding door het centrum van Vught (ca. anderhalf uur, 8-16 personen).

De prijs bedraagt €7 euro per persoon. Wil je toch met een kleiner aantal personen de rondleiding boeken, dan kan dat voor de rondleiding door het Vughts Museum voor een bedrag van €35 en voor de rondleiding door het centrum voor €56. Betalen gebeurt contant (gepast) of met de pin.

Parkeren kan voor de deur, maar ook in de directe omgeving en met de blauwe parkeerschijf kun je tot twee uur de auto laten staan. Je wordt vriendelijk verzocht in het invulformulier hieronder aan te geven op welke dagen je een rondleiding zou willen.

Voor mensen met een visuele beperking bestaat een speciale rondleiding buiten, waarbij is gelet op de visuele beschrijving van de gebouwen, de begaanbaarheid van de wegen en veiligheid in verkeer. Als je deze rondleiding wil boeken, kun je mailen naar info@vughtsmuseum.nl.

Een afzonderlijke rondleiding over de geschiedenis en de architectuur van DePetrus kun je aanvragen bij Stichting Ontmoetingscentrum DePetrus.

Meld je aan via onderstaand formulier:
Gewenste rondleiding:
Gewenste taal: