19 juli Openlucht Filmavond Huize Bergen in kader 80-jarige bevrijding

Aanstaande 19 juli ‘24 is het zover! In het kader van 80 jaar bevrijding van Vught organiseert Landgoed Huize Bergen in samenwerking met de Charlotte van Beuningen Woonstichting een Openlucht Filmavond op het landgoed van Huize Bergen. Deze samenwerking komt voort uit de gezamenlijke waardering voor Charlotte van Beuningen en haar maatschappelijke inzet, vooral tijdens de oorlogsjaren waarin zij eigenhandig voedselpakketten maakte en deze bracht naar Kamp Vught.

Deze filmavond is georganiseerd in aanloop naar en ter voorbereiding van de activiteiten in verband met de 80-jarige bevrijding van Vught, Helvoirt en Cromvoirt, op 27 oktober 2024. Dan zal wederom bij Landgoed Huize Bergen een open dag plaatsvinden. In de voormalige Villa van Charlotte en Willem van Beuningen is die dag iedereen welkom voor een indrukwekkende rondleiding met verhalen uit de oorlogsjaren en een bezoek aan een speciaal ingericht mini-museum.

Tijdens de Openlucht Filmavond op 19 juli aanstaande geniet u samen met andere gasten van de film “One Life” met bekroonde acteurs Anthony Hopkins en Helena Bonham Carter. Een film uitgekozen wegens de relatie met de bevrijding in Vught. Dit belooft een avond te worden waarin u zeker zult genieten van deze prachtige en emotievolle film.

“Door de inspanningen van Sir Nicholas Winton worden aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog meer dan zeshonderd kinderen uit de handen van de nazi’s gered. Jarenlang zet hij zich in om de kinderen veilig naar het Verenigd Koninkrijk te brengen.”

U bent van harte welkom op deze speciale avond!

Programma Openlucht Filmavond bij Huize Bergen, Vught:

19.30 uur: Inloop
20.00 uur: Openingswoord
20.15 uur: Start deel 1 film
21.00 uur: Pauze
21.20 uur: Start deel 2 film
22.30 uur: Einde film

Het is ook mogelijk om voorafgaande de film te genieten van een heerlijk diner; het ‘3-gangen Cinema Menu’ €39,50 p.p.
Aanvang Filmavond voor Cinema-Dinergasten: 17:30 uur. Reserveer uw tafel via: 073 – 658 04 00

Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught

073 – 658 04 00

reserveringen@huizebergen.nl