Tapijt snijden bij het Vughts Museum op 30 juni

Op zondag 30 juni, de laatste dag van de tentoonstelling ‘Buitens in Beeld’ van het Vughts Museum in DePetrus vindt er een bijzondere verkoop plaats.

De bezoekers van deze tentoonstelling hebben de afgelopen maanden over een prachtig vinyltapijt gelopen met daarop een historische plattegrond van onze gemeente omstreeks 1870. Daarop zijn de landgoederen gesitueerd waaraan in de tentoonstelling aandacht is besteed.

Op deze bijzondere ondergrond zijn heel veel positieve reacties gekomen. Hieruit is het idee ontstaan om dit tapijt niet op te rollen en op te bergen voor de vergetelheid. Nee, we gaan het in stukken snijden en per opbod verkopen.

Wil je graag in het bezit komen van zo’n uniek stukje tapijt? Of heb je zelfs voorkeur voor een bepaald gebied van de plattegrond? Kom dan op zondag 30 juni  tussen 12.00 uur en 14.00 uur naar DePetrus. Dan breng je een bod uit op één of meer van de kavels van ongeveer één vierkante meter. De hoogste bieder wordt de trotse eigenaar van dat stukje tapijt.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het Vughts Museum.