Museumweek 2024

30 maart 2024 – 05 april 2024
Tijdens de Nationale Museumweek kun je je Museumkaart delen met een ander; wees welkom! Ken je in Vught het Nationaal Monument Kamp Vught, het  Geniemuseum en het Vughts Museum al?
Met ruim 500 andere musea nemen we deel aan de Nationale Museumweek. Leen tijdens de Museumweek (30 maart t/m 5 april) samen met 1,5 miljoen andere kaarthouders je Museumkaart uit, of leen er zelf een van een familielid of bekende. De voorwaarden zijn eenvoudig:
  • Je moet de échte Museumkaart tonen aan de balie (geen kopie of foto van de kaart);
  • Per Museumkaart heeft 1 bezoeker vrij entree. De bezoeker komt dus in plaats van de kaarthouder.

Om misverstanden te voorkomen: Het Vughts Museum in DePetrus heft geen entree. Hier heb je dus geen Museumkaart nodig !

Maar let op: DePetrus is gesloten in het paasweekend op zondag 31 maart en maandag 1 april.

Voor meer informatie over het Nationaal Monument Kamp Vught, het Geniemuseum en het Vughts Museum: klik hier