Podcast-serie ‘Adres Bekend‘ gelanceerd

In het programma Blikveld van Novo3 werd op zaterdag 23 september het eerste verhaal in de nieuwe podcast-serie ‘Adres Bekend’ gelanceerd door een druk op de knop door burgemeester Roderick van de Mortel. Deze podcast is een co-productie van Novo3, het Vughts Museum en de Stichting Erfgoed Vught. In een interview gaven de makers, Joyce Tritschler en Ans de Man, een toelichting op het idee achter deze podcast.

Bijzondere verhalen op verschillende adressen

In deze serie wandelen de makers Joyce Tritschler en Ans de Man naar verschillende adressen in Vught en vertellen vervolgens het bijzondere verhaal van de mensen die hier woonden of geleefd hebben. Het gaat om mensen die tijdens hun leven veel voor de gemeente Vught betekend hebben of die het verdienen om op de een of andere manier in het licht gezet te worden. De eerste aflevering van ‘Adres Bekend’ start op het adres Lunettenlaan 600 en wat dan volgt is een indrukwekkend verhaal en een bijzondere zoektocht naar het geheim achter de ‘Cheque van Holla’.

Dit eerste verhaal in twee afleveringen beluistert u  hier:  ‘De Cheque van Holla’ deel 1; ‘De Cheque van Holla’ deel 2

Deze podcast-serie wordt technisch mogelijk gemaakt door Leo van Hees (Novo3).

De makers Joyce Tritschler (R) en Ans de Man