Stem op Vughts Museum bij Rabo Clubsupportcampagne

Het Vughts Museum doet ook dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupportcampagne

Tot 26 september kunnen leden van de RABObank ‘s-Hertogenbosch via de website van de RABObank of via de RABO app stemmen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen we krijgen hoe hoger het bedrag wordt dat we ontvangen.

Waar gaan we de opbrengst aan besteden?

Het Vughts Museum bestaat dit jaar 50 jaar en is sinds 2018 gevestigd in DePetrus. Om ons museum aantrekkelijk te houden, ook voor regelmatige bezoekers, willen we onze permanente tentoonstelling actualiseren, moderniseren en aantrekkelijker presenteren. We willen onze bezoekers blijven verrassen.

Op 9 oktober maakt RABO het resultaat bekend worden. Uiteraard laten wij daarna zo snel mogelijk weten welk bedrag wij gaan ontvangen.

Heeft u een RABOrekening bij de regio ‘s-Hertogenbosch, dan hopen wij van harte dat u uw stem uitbrengt op het Vughts Museum.

Hiervoor alvast onze hartelijke dank!