Kunstbijlage als gids bij ‘50 jaar Kunst Vughts Museum’

Op zondag 3 september wordt tijdens een bijeenkomst voor genodigden in DePetrus de jubileumtentoonstelling ’50 jaar Kunst Vughts Museum’ geopend. Bij het Klaverblad van woensdag 6 september treft u een kunstbijlage aan die geheel gewijd is aan deze tentoonstelling. In de expositie zijn ruim 25 werken te zien van kunstenaars die de afgelopen 50 jaar geëxposeerd hebben bij het Vughts Museum. In de bijlage bij het Klaverblad vindt u informatie over de kunstwerken én over de makers daarvan. De bijlage is de catalogus/gids die u kunt meenemen tijdens uw bezoek aan de tentoonstelling. Bij de kunstwerken treft u namelijk alleen de naam van de kunstenaar aan.

De expositie is te zien tot en met 29 oktober 2023 tijdens de openingstijden van DePetrus, Heuvel 2 in Vught. De toegang is gratis.