Doe jij ook mee aan het vlaggenspel in DePetrus?


Als je feest hebt steek je de vlag uit!

Het Vughts Museum bestaat dit jaar 50 jaar en heeft DePetrus volgehangen met kleurrijke vlaggen uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Speciaal voor kinderen van de basisschool hebben we daarbij een vlaggenspel bedacht. Als je mee wil doen zeg je bij de informatiebalie in DePetrus dat je het spel wil spelen. Je krijgt dan een vragenlijst en een vel tekenpapier mee. Wat je moet doen lees je in de vragenlijst. Maar het gaat er in ieder geval om dat je op zoek gaat naar de vlaggen waarover vragen worden gesteld. Verder mag je een eigen vlag of vaandel  ontwerpen die, als je dat wil, opgehangen wordt in DePetrus zodat iedereen hem kan bewonderen. De mooiste inzending wordt beloond met een leuk prijsje! De vlaggen hangen nog tot en met 2 juli in DePetrus. Tot die tijd kan je het spel spelen. Deelname is gratis.

De werkgroep Jeugd van het Vughts Museum wenst alle deelnemers veel succes.