Heruitgave ‘Fort Isabella, van toen tot straks’

Marc Vemeulen (l) en Peter Pijnen

Op 22 april j.l. organiseerde de Stichting Fort Isabellakazerne een Meet&Greet met de nieuwe bewoners van Fort Isabella. Na een aantal presentaties over de stichting en de bijzondere geschiedenis van het complex, werd de herdruk van ‘Fort Isabellakazerne, van toen tot straks’ uitgereikt. Deze integrale herdruk is op initiatief van onze stichting vervaardigd en de verkoop draagt bij aan de eigen middelen, benodigd voor het onderhoud en de restauratie van de collectieobjecten. Daarnaast kregen de aanwezigen ook de primeur om een glas Wielrijdersbier te proeven dat door enkele ondernemers van Het Fort samen met de stichting is ontwikkeld en voortaan geproefd kan worden op Fort Isabella. Ook hiervan zal een kleine afdracht mogelijk gemaakt worden aan de kas van Stichting Fort Isabellakazerne.

De verkoop van het boek geschiedt vooralsnog uitsluitend in ons Museum Regiment Wielrijders op Fort Isabella, dat elke zaterdagmiddag geopend is.

Op de foto: Marc Vermeulen (l)) (bestuurslid Stichting Fort Isabellakazerne), Peter Pijnen (Martha Café)