Culturele expeditie tijdens CultuurNacht in de Speeldoos

Het gaat bruisen in de avond van 15 oktober 2022!

De CultuurNacht is een culturele expeditie voor volwassenen in de Speeldoos. Een  avond waarin het hele gebouw bezet wordt door cultuurmakers, kunstenaars, verenigingen, cultuuraanbieders uit de Gemeente Vught en waar bezoekers kunnen genieten van kleine en grote zinnenprikkelende belevingen van de kelder tot het podium in een festivalachtige, intieme sfeer.

Tijdens deze Cultuurnacht geeft Joyce Tritschler, o.a. verbonden aan het Vughts Museum,  een muzikaal nachtcollege in de Speeldoos. Onder het genot van een biertje of een wijntje luister je naar historisch gezien interessante muziek en naar onderwerpen zoals de burgerrechtenbeweging in Amerika en de tweedeling van Duitsland. Kaartjes kopen kan via: https://theaterdespeeldoos.nl/voorstellingen/cultuurnacht-2/

Vanaf 20.00u gaan de deuren open en wordt je in de foyer ontvangen door De Jongens van Smit, vervolgens bepaal je zelf je route en programma in het culturele labyrint van de Speeldoos.