RABO ClubSupport: stemt u ook op het Vughts Museum ?

Leden van de RABO bank kunnen tussen 5 en 22 september stemmen op organisaties die zich hebben aangemeld voor de actie RABO-ClubSupport. Het Vughts Museum kan uw stem buitengewoon goed gebruiken. Hoe meer stemmen hoe groter het te ontvangen bedrag.

Vughts Museum 50 jaar in 2023

In 2023 viert het Vughts Museum haar 50-jarig bestaan. Het museum doet haar werk voor iedereen die zijn eigen omgeving beter wil leren kennen en tekent graag bij voor de komende 50 jaar. We zijn bezig met de voorbereiding van activiteiten in het jubileumjaar waarmee we inwoners van Vught, Cromvoirt en Helvoirt, jong en oud, willen verrassen. Bijzondere exposities en activiteiten waarbij we verleden, heden en toekomst willen verbinden.

De opbrengst van deze actie gaan we gebruiken voor onze jubileumactiviteiten in 2023. Alvast zeer bedankt voor uw stem !