Werkgroepen Vughts Museum zoeken vrijwilligers

Als vrijwilliger een steentje bijdragen aan het Vughts Museum? En betrokken raken bij de  geschiedenis en cultuur van Vught, Cromvoirt en Helvoirt? Wordt dan vrijwilliger in een van de actieve werkgroepen.

Met het voorbereiden van de wisselexposities, het beheer van de kwartaalkasten en het jaarlijks wisselen van de doorlopende expositie, heeft de werkgroep Kunst een drietal taken binnen het Vughts Museum.

De werkgroep bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en komt regelmatig bijeen om te werken aan de diverse projecten. Zo zijn de voorbereidingen voor de wisseltentoonstelling ‘De meesterbinder opleiding, 50 jaar plantaardige opleidingen in Vught’ in volle gang.  Om de werkzaamheden goed te kunnen verdelen onder de vrijwilligers wil deze werkgroep uitbreiden.

Ook voor de jeugd is er een speciale werkgroep die zich bezighoudt met allerlei activiteiten, gericht op kinderen uit het primair- en voortgezet onderwijs. Deze werkgroep zorgt voor diverse routes en rondleidingen, gericht op de jeugdige bezoekers van de exposities, en is ook verantwoordelijk voor de Pietertje Speurtocht. Dit jaar staan de projecten archeologie en 1629 op het programma. Ook deze werkgroep is op zoek naar uitbreiding.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op via info@vughtsmuseum.nlvoor meer informatie over de werkgroep Kunst en de werkgroep Jeugd.