Vughts Museum in DePetrus weer open!

DePetrus

Sinds 26 januari is ook het Vughts Museum in DePetrus weer te bezoeken. Daar zijn we erg blij mee. Uiteraard zijn er nog wel een aantal coronaregels van kracht in DePetrus. De voornaamste regels zijn:

  • DePetrus is doordeweeks weer tot 18:00 uur open. We kunnen dus terug naar de reguliere tijden.
  • In DePetrus draagt iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje. Als men zit, mag het mondkapje weer af. Ook tijdens het biljarten hoeft het mondkapje niet op.
  • Om DePetrus te bezoeken hoeft geen coronatoegangsbewijs (CTB) getoond te worden. Bij deelname aan een cursus, les of activiteit moet iedereen van 18 jaar en ouder wel een geldig CTB tonen. Reguliere bibliotheekactiviteiten (Taalhuis, voorlezen, basisvaardigheden) zijn hiervan uitgezonderd. Ook activiteiten voor kwetsbare groepen die hiervoor al geen CTB hoefden te vragen, hoeven dat nu nog steeds niet.

Die volledige coronaregels in DePetrus lees je hier

De openingstijden in DePetrus zijn weer als vanouds:

Maandag tot en met vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag:    12.00 – 17.00 u.

We zien u graag weer in DePetrus.