Grote belangstelling voor Jumboboek

131. Gasfabriek Esschestraat

Het Verzamelalbum Historisch Vught dat afgelopen week door de Vughtse Jumbozaken werd gelanceerd trekt veel belangstelling. In totaal kunnen 177 stickers worden verzameld en ingeplakt in een album over de geschiedenis van Vught. Uit reacties op Facebook blijkt dat klanten van Jumbo er al actief mee aan de slag zijn. Ondanks zoveel plaatjes zijn er toch mensen die een gebouw of gebeurtenis missen. Anderen zijn bang dat ze niet op tijd alle stickers kunnen verzamelen. Daar hoeft niemand bang voor te zijn, want aan het eind van de actie komt er een ruilbeurs.

Ruilbeurs in juni

Oplettende verzamelaars hebben het intussen gemerkt: er staat één verkeerde sticker in het boek. Op 131 staat de Mariakerk afgebeeld, maar die hoort daar niet. Een plaatje van die kerk staat op 113. De juiste afbeelding op 131 betreft de gasfabriek. Die afbeelding zal in juni verkrijgbaar zijn tijdens de ruilbeurs. Dus iedereen kan gerust zijn. Nadere berichten volgen.