Werkgroep Ontwerp en Uitvoering

Helvoirtse pomp arriveert bij Vughts Museum in DePetrus

De werkgroep Ontwerp en Uitvoering van het Vughts Museum heeft onlangs de laatste klus in Rozenoord afgerond. Dit betroffen werkzaamheden voor een nieuwe wisselexpositie over Helvoirt. Deze tentoonstelling wordt gehouden vanwege de samenvoeging van Helvoirt met Vught en Cromvoirt op 1 januari jl. Maar wanneer deze expositie er gaat komen is vanwege de nog altijd geldende coronabeperkingen ongewis. Maar hopelijk kan deze binnen afzienbare tijd worden opgebouwd.

Op de foto is te zien hoe de Helvoirtse pomp naar de Petrus vervoerd is. Deze zal ter plekke nog worden afgewerkt.

Ontruiming Rozenoord

Na ruim 4 jaar hebben wij onlangs onze werkplaats in gebouw Rozenoord moeten ontruimen.  Om alle materialen op te slaan en te bewaren hebben wij noodgedwongen een container moeten huren. Het is een bijna volle container geworden die bij Strang is opgeslagen. Indien nodig kunnen wij er goed bij om er zaken uit te halen.

Dringende oproep

Zoals uit bovenstaand valt op te maken is de werkgroep nog steeds dringend op zoek naar werkruimte, atelier, werkplaats. Liefst met stroom, water en verwarming. Totaal ongeveer 40 a 50m².  Help onze werkgroep aan een onderkomen !! Heb je een idee neem dan contact op met Will Vugts, Voorzitter Werkgroep Ontwerp en Uitvoering: 06-28958441