Expositie ‘Reinier Pijnenburg, kunstschilder en bon-vivant’ nog t/m 15 maart 2020

Geertje Jacobs (R) ontvangt boek uit handen van Veronica Dénis

Op zondagmiddag 19 januari 2020 vond onder grote belangstelling de opening plaats van de expositie ‘Reinier Pijnenburg, kunstschilder en bon-vivant’. Tijdens deze bijeenkomst bij het Vughts Museum in DePetrus vond tevens de presentatie plaats van het gelijknamige boek dat Veronica Dénis – van Sleeuwen schreef over haar oom Reinier.

Het eerste exemplaar van het boek werd overhandigd aan mevrouw Geertje Jacobs, hoofd collectie, presentatie en educatie van het Noordbrabants Museum. In de tentoonstelling zijn een aantal bruiklenen van het Noordbrabants Museum opgenomen.

Voor meer informatie over deze tentoonstelling klik hier

De tentoonstelling is te zien van  t/m 15 maart in DePetrus, Heuvel 2 in Vught. De toegang is gratis/ een vrijwillige bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld.

Welkomstwoord door Henk Smeets, voorzitter Vughts Museum

Boekomslag