In Memoriam

Het Vughts Museum verloor in de afgelopen maand twee mensen uit zijn directe omgeving.

Aart van Woensel

Op 7 december overleed plotseling kunstenaar Aart van Woensel, op 90-jarige leeftijd. In de afgelopen jaren schonk Aart veel van zijn werk aan het museum. Een deel daarvan werd begin 2016 geƫxposeerd in het Gripshuis. Tot het einde toe was hij actief met tekenen en etsen. We leven mee met zijn familie.

Ina Versteeg-Stoel

Op 13 december overleed Ina Versteeg-Stoel, 67 jaar. Ina was vrijwilligster van het museum en zorgde ervoor dat de vitrines van de permanente tentoonstelling regelmatig werden schoon gemaakt. Sinds kort wisten we dat ze ziek was en niet meer kon herstellen. Haar overlijden kwam onverwacht snel. Wij leven mee met haar man Bert, kinderen en kleinkinderen.

Het bestuur van het Vughts Museum