DePetrus ontvangt 200.000ste bezoeker van het jaar

Het is vrijdagochtend 6 december 2019 11:30 uur als Flore Dortmans en Youp van Buren nietsvermoedend binnenstappen bij DePetrus. Eenmaal over de drempel worden ze welkom geheten door een vrolijk comité van medewerkers van DePetrus en haar gebruikers. Met de komst van Flore en Youp heeft DePetrus namelijk al 200.000 bezoekers in 2019 ontvangen!

Vughtenaar Flore is eerstejaars student Toegepaste psychologie in Eindhoven en Youp, die in Helvoirt woont, doet het tweede jaar Technische bedrijfskunde in Tilburg. Ze komen zo’n vier keer per week naar DePetrus om te studeren. “Het is hier lekker rustig en ruim,” legt Flore uit. “Maar het is er ook niet doodstil, je kunt af en toe met elkaar praten zonder dat je iemand stoort,” vult Youp haar aan.

De twee studenten krijgen een mooie bos bloemen en een cadeaupakket, door de gebruikers van DePetrus gevuld met presentjes, aangeboden uit handen van bestuurslid Peter Hordijk.