Teken jij mee aan het Pietertjespad ?

Gave tekenworkshop voor kinderen, voor 1 euro. Het Pietertjespad wordt een coole schatzoektocht door Vught, waarbij je onderweg allemaal toffe opdrachten tegenkomt.

Tekening Pietertjespad.

Saskia van Oversteeg tekent de schatkaart die er bij hoort. Zij is een professionele illustrator uit Vught, die waanzinnig gave tekeningen maakt. Jij kunt op 7 april in de Petrus met haar mee tekenen!

Na het tekenen krijg je een klein stukje van de schatkaart mee naar huis. Met dat stukje kun je in mei als eerste de kaart van het Pietertjespad gratis afhalen in DePetrus. Het Pietertjespad is gemaakt door groep 7 van basisschool De Springplank, het Vughts Museum, Bibliotheek Vught, DePetrus, en Saskia van Oversteeg. Het wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Vught, Erfgoed Brabant en Plaza Cultura.

Wie? Voor alle basisschoolleeftijden.
Wanneer? 7 April van 13.30 tot 14.30 uur.
Waar? DePetrus.
Entree? 1 euro (op 7 april te betalen in DePetrus).