Will Vugts geridderd

Will Vugts

Afgelopen Koningsdag werd Will Vugts op zijn zeventigste verjaardag lid in de orde van Oranje Nassau. Tot zijn pensionering in 2010 was hij werkzaam als productiemanager bij het reclamebureau AGH & Friends in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast was hij in de Vughtse gemeenschap 30 jaar (1979-2009) actief als vrijwilliger, secretaris en plaatsvervangend voorzitter van tennisvereniging Bergenshuizen. Sinds 2009 is Will Vugts bestuurslid van het Vughts Museum. In die functie was hij verantwoordelijk voor de huisstijl van het museum, voor de communicatie en voor de vormgeving van talrijke tentoonstellingen. De laatste jaren was hij belast met het ontwerpen van een nieuwe permanente tentoonstelling over Vught in Ontmoetingscentrum DePetrus. Voor al dit werk kreeg hij terecht een koninklijke onderscheiding.