Vughts Museum in DePetrus is geopend

Op vrijdagavond 6 april werd ontmoetingscentrum DePetrus officieel geopend door Burgemeester Roderick van de Mortel. Dit betekende tevens de opening van  de wisseltentoonstelling van het Vughts Museum  “150 jaar spoor in Vught”.

De officiële opening werd daags daarna gevolgd door de openstelling voor het Vughtse publiek en op zondag 8 april werd DePetrus welkom geheten door de centrumwinkeliers met de manifestatie “Proef Vught” . Het Brabants Dagblad spreekt van een aantal van 15.000 bezoekers over beide dagen.

Hierbij enkele sfeerfoto’s

Harmonie Kunst & Vriendschap blaast DePetrus open op zaterdag 7 april 2018

Vanaf de eerste tot de laatste minuut veel bezoekers in DePetrus

Tijdens “Proef Vught” op zondag 8 april werden de bezoekers op deze wijze welkom geheten.

Veel optredens in het centrum van Vught tijden “Proef Vught”

Slingers van kleurplaten over DePetrus in de Markveldpassage

Veel bezoekers in DePetrus tijdens de openingsdagen