Fantastisch hoe we de samenwerking gevonden hebben

Artikel in Het Klaverblad van 26 juni 2017

OP NAAR DE PETRUS

Ontmoetingscentrum DePetrus opent eind dit jaar zijn deuren. De hoogste tijd om kennis te maken met de toekomstige bewoners (Vughts Museum, bibliotheek, Anders Bezig Zijn en de Wereldwinkel) en andere betrokkenen. Aan het woord: Henk Smeets, voorzitter van het Vughts Museum.

Henk Smeets

Al heel lang gaat het in Vught over een nieuwe bestemming van de Petruskerk. Nu de kerk binnenkort zijn deuren opent, gaat voor het Vughts Museum een langgekoesterde wens in vervulling. Het best verborgen museum van Nederland ziet een prachtige kans om hier de collectie nieuw vorm te geven. Samen met anderen en met betere mogelijkheden deze te kunnen bewaren volgens de museale eisen.

Het volledige artikel leest u hier