Vrienden adopteren vier museumthema’s

Op 15 mei hield de Vereniging Vrienden van het Vughts Museum haar jaarvergadering. Begonnen werd in de Petrus, waar een bezoek werd gebracht aan het depot van het Vughts Museum. Daarna werd in D’n Bol de vergadering gehouden, waar de aanwezige leden door Henk Smeets werden bijgepraat over de inrichting van het museum in de kerk. Fred de Man vertelde over de overstap van Anders Bezig Zijn van Rozenoord naar de Petrus.

Ontwerp winkelstraatje DePetrus

Voorzitter Cor van der Steen deelde mee dat de Vrienden 30.000 euro zouden bijdragen voor de inrichting van vier thema’s van de vaste tentoonstelling: Vught in de Tweede Wereldoorlog, Cromvoirt, het bestuur van Vught en het winkelstraatje met oude ambachten.

Jaarvergadering Vrienden 2017 in D’n Bol.

Henk Smeets dankte het bestuur en de leden van de Vereniging hartelijk voor deze schenking.