Schenkingen aan de Collectie Wielrijders

Gelukkig wordt de Isabellakazerne en de Stichting steeds vaker gevonden ! Kent u de website al ? www.fortisabellakazerne.nl Dankzij onze website en de facebookpagina’s bereiken ons met zekere regelmaat berichten van familieleden van oud-Wielrijders die de spullen van hun vader willen afstaan zodat deze met liefde worden opgenomen in de Collectie Wielrijders. Zo ontvingen wij de afgelopen weken een tweetal schenkingen van resp. de oud-Wielrijders Jurrie Hakvoort en Piet Gorthuis. Twee fantastische voorwerpen mogen we voortaan tonen als onderdeel van onze museale collectie: een signaalhoorn of piston, en een bokaal ter gelegenheid van de tirailleurswedstrijden in 1936.

Bokaal

Signaalhoorn of piston

Als u deze in werkelijkheid wilt bekijken, dan bent u op 9 oktober of anders op 5 november welkom om ze te komen bekijken!