Het museumdepot wordt ingericht

Terwijl nog druk gepraat wordt over de inrichting van de kerk, is het depot  voor het museum al geruime tijd geleden gebouwd. Hoewel de oplevering nog moet plaatsvinden, is de verwachting dat het museum binnenkort kan beginnen met de inrichting ervan. Het depot bevindt zich buiten de kerk en kan daarom al worden gebruikt, terwijl de Petrus nog wordt verbouwd. Dan kunnen de museumobjecten eindelijk uit de opslag bij Strang. In de afgelopen weken hebben Will Vugts, Jan Brekelmans en Karel Heijmans in het Vlierthonk de inrichting van het depot voorbereid. Veel hout is verwerkt om stellingen te maken . De bedoeling is om de museumcollectie via de kerk naar het depot te transporteren. Dat moet klaar zijn voordat de firma Drijvers gaat beginnen met de aanleg van de vloerverwarming in de Petrus.