Tentoonstelling Frenken verlengd

De tentoonstelling ‘Jacques Frenken, zijn Vughtse periode’ in Villa Bleyenburg in Vught wordt verlengd met drie weken, tot en met 22 februari. De tentoonstelling, georganiseerd door het Vughts Museum, werd geopend op 12 december 2014. Het laat werken zien die Jacques Frenken vervaardigde tussen 1959 en 1975, toen hij in Vught woonde. De expositie is in de media goed ontvangen.

 Ook de belangstelling van het publiek is goed. Met name de ‘verzaagde beelden’ leveren enthousiaste reacties op, al weten ook andere aspecten van Frenkens werk (imaginaire landschappen en ontwerpen voor glas-in-loodramen) te verrassen. Vandaar dat het museum besloot tot verlenging.

De tentoonstelling is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens carnaval is de tentoonstelling van zaterdag tot en met dinsdag gesloten. Het adres van Villa Bleyenburg is Raadhuisstraat 1, 5261 EH Vught.