Bel voor de laatste ronde

Er wordt hard gewerkt aan horecavoorziening Hemels

Bel voor de laatste ronde

Op 15 september komen alle partijen die betrokken zijn bij het Petrusproject weer bij elkaar voor de beslissende en hopelijk laatste ronde over het hergebruik van het kerkgebouw. Voor de zomervakantie bleek dat Bibliotheek De Meierij, Stichting Anders Bezig Zijn (ABZ) en het Vughts Museum bereid waren om een verhuizing naar de Petrus te overwegen. Nu is het bijna zover dat ze moeten laten weten of ze definitief voor de Petrus kiezen. Dan kan de architect aan de slag om het bouwplan binnen de kerk vorm te geven. Dan ook kan begonnen worden met de inrichtingsplannen van de gebruikers. In afwachting daarvan wordt hard gewerkt aan de bouw van de horecavoorziening in de tuin van de kerk. Het streven van de jonge horecaondernemers is om in oktober/november open te gaan. Dan moet ook de tuin af zijn.